WIJ ZIJN GESLOTEN TOT EN MET 6 APRIL
U KAN UW BESTELLING PLAATSEN ZOALS U GEWEND BENT. UW ORDER ZAL, ZODRA WIJ WEER GEOPEND ZIJN WORDEN VERWERKT.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van De Babyshowerfabriek zijn van toepassing op alle producten en diensten. Door te bestellen en te betalen geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden. De Babyshowerfabriek behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen. Voor een geplaatste bestelling geldt dat de algemene voorwaarden ten tijde van de bestelling van toepassing zijn.

Afbeeldingen
De Babyshowerfabriek heeft de grootste zorg besteed aan de afbeeldingen op de website. Toch kan het voorkomen dat de geleverde artikelen qua kleur (iets) afwijken van de op de website getoonde foto’s. De Babyshowerfabriek is niet aansprakelijk voor de verschillen tussen de foto’s en de werkelijkheid.

Prijzen en voorraad
De prijzen op de site van De Babyshowerfabriek zijn vaste prijzen. Hierover kan niet worden onderhandeld. De prijs die is gesteld ten tijde van de bestelling blijft gehandhaafd en zal niet worden verhoogd. De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en voorraadverschillen voorbehouden.

Verzendkosten
De bezorging wordt veelal verzorgd door Selektvracht en DHL, met het tarief van € 4,95 per pakket (<10 kg) per adres. In deze prijs zijn inpak- en verpakkingskosten opgenomen.

Betaling
Betaling geschiedt middels vooruitbetaling op de website naar ABN-Amro rekeningnummer 47.52.79.808 t.n.v. De Babyshowerfabriek te Dordrecht en het ordernummer of via iDEAL. Pas na ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen gefabriceerd en verzonden.

Eigendomsvoorbehoud
Het eigendom van geleverde artikelen gaat pas over, op het moment dat alle verschuldigde bedragen aan De Babyshowerfabriek zijn voldaan.

Privacy
De Babyshowerfabriek zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen. De Babyshowerfabriek zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend bij hoge uitzondering aan derden ter beschikking stellen wanneer dit nodig is voor het vervaardigen van een persoonlijk product.
 
Annulering van een bestelling
Een annulering van een bestelling dient schriftelijk, onder vermelding van uw naam en ordernummer, via email info@babyshowerfabriek.nl  kenbaar gemaakt te worden. Annuleert u de bestelling nadat de bestelling aan u verzonden is, dan komen de retourneringskosten volgens Wet Kopen op Afstand voor de klant.

De verzendkosten bij retourneren en het risico voor het terugsturen zijn voor uw rekening. U krijgt bij annuleren, indien u reeds betaald heeft, uw geld binnen 14 dagen teruggestort exclusief verzendkosten en exclusief eventuele kosten voor Ideal.

Voor het terugbetalen bij een annulering van reeds betaalde bedragen heeft De Babyshowerfabriek uw bankrekeningnummer nodig. Het rekeningnummer dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling aan De Babyshowerfabriek is voldaan.

Retourzendingen
Indien u de artikelen om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, bent u gerechtigd om de bestelling binnen 7 werkdagen na levering te retourneren, volgens de wet recht koop op afstand. De bestelling dient in dat geval ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden. Indien het artikel gebruikt, beschadigd of incompleet is, zal De Babyshowerfabriek niet overgaan tot restitutie van de waarde van het betreffende artikel of slechts een gedeelte van de waarde restitueren. Al betaalde bedragen worden binnen 14 dagen geretourneerd. Wilt u iets retour zenden, stuur dan vooraf een e-mail naar info@babyshowerfabriek.nl met de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waar De Babyshowerfabriek het bedrag naar over kan maken. De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de koper. Niet aangemelde retourzendingen worden niet door De Babyshowerfabriek gecrediteerd.
 
Klachtenafhandeling
De Babyshowerfabriek streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan wordt De Babyshowerfabriek daar graag van op de hoogte gebracht. De Babyshowerfabriek zal altijd proberen om, indien u onverhoopt niet tevreden bent over het geleverde product of over onze service, dit in goed onderling overleg met u op te lossen.

Elektronische communicatie
De Babyshowerfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve prijzen als gevolg van typefouten, serverproblemen, storingen of virussen. Voor vertragingen, niet of niet juist overkomen van bestellingen, bevestigingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel is De Babyshowerfabriek niet aansprakelijk.

Aansprakelijkheid
De (handgemaakte) producten worden met grote zorg gemaakt en gecontroleerd voor verzending. De Babyshowerfabriek is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit een onjuist gebruik van een door De Babyshowerfabriek geleverd artikel. U dient altijd kennis te nemen van, en zich te houden aan, de gebruiksaanwijzingen behorende bij de artikelen. De totale aansprakelijkheid bedraagt nimmer meer dan de vergoeding die u voor het betreffende artikel heeft betaald.

Toepasselijk recht en jurisdictie
Op alle rechtsbetrekkingen tussen De Babyshowerfabriek en u als klant is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen, voor zover behorend tot de competentie van de arrondissementsrechtbank, zullen in eerste instantie worden berecht door de bevoegde rechter in de plaats van vestiging van de opdrachtnemer.


©2009 - 2015 De Babyshowerfabriek.
De levering van de producten worden veelal uitbesteedt aan Selektvracht en DHL. De Babyshowerfabriek zal ervoor zorgdragen dat de bestelling, degelijk verpakt,  in 2 werkdagen wordt verzonden, nadat de volledige betaling is geschiedt (tenzij anders vermeldt in de offerte of als ten minste 1 product van uw bestelling een langere levertijd heeft, zoals omschreven bij de productomschrijving van het product in de webwinkel). Alle producten worden in één zending geleverd. De levertijd is een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden verleend. De levering zal doch uiterlijk binnen 30 dagen (volgens de wet kopen op afstand) plaatsvinden. De Babyshowerfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerd uitvoeren van de diensten van Selektvracht en DHL.

Bedrijfsgegevens:
Bedrijfsnaam: De Babyshowerfabriek
Straatnaam: H. Roland Holst-erf 63
Postcode: 3315TB
Woonplaats: Dordrecht

Kamer van koophandel nummer: 24490269
BTW nummer: NL181259321B01
 


Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2020 De Babyshowerfabriek | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Betaalmethodes